Search
Close this search box.

Machines >

Nieuwe boor-/schroefeenheid bij Goemaat

Op de valreep van 2023 heeft Kruba een nieuwe boor-/schroefeenheid mogen plaatsen bij Goemaat in Goedereede. Deze boor/schroef combinatie kan onder andere worden toegepast bij de bewerking van kaders ten behoeve van schuifpuien.

De booreenheid van Goemaat bestaat uit de Urban DB 3100 en DB 3500. Hierbij is de DB 3100 geschikt voor het boren van de montagegaten terwijl de DB 3500 beschikt over een 5 spindelige boorkop.

Voor de dubbele schroeftoevoereenheid wordt gebruik gemaakt van de Urban DS 4000/E. Deze machine beschikt daarbij over een PLC-besturing met mechanisch verstelbare schroefafstand.

Namens Kruba willen wij Goemaat dan ook feliciteren met de aankoop van deze nieuwe machines en wensen hun verder veel werkplezier!

Update

Laatste nieuws en artikel

Logo van Urban Machinery uit Duitsland
Nieuws

Nieuwe innovaties bij Urban

Nieuwe innovaties bij Urban De productie-industrie staat nooit stil! Vandaar dat Urban Machinery in de meest recente nieuwsbrief ingaat op de ontwikkelingen en innovaties binnen

Lees verder
afbeelding van de occasion thorwesten machine PBZ-2 bij Valentinov Kozijnen
Machines

Een occasion Thorwesten machine

Een occasion Thorwesten machine! Afgelopen maand heeft Kruba een Thorwesten PBZ-2 geplaatst bij Valentinov Kozijnen. Na een nauwkeurige inspectie en goede schoonmaakbeurt, is deze uitstekend

Lees verder