Search
Close this search box.

Machines >

Over Kruba

Kruba is al meer dan 65 jaar in ontwikkeling

Voor wie meer wil weten over Kruba is het interessant om terug te gaan naar het begin. Met als doel de houtbewerkende industrie te ondersteunen startte Kees Raven in 1906 een bedrijf in het leveren van snijgereedschappen en hout- bewerkingsmachines. 

Dankzij continue productontwikkelingen en met innoveren als tweede natuur is Raven en Kruimer, sinds 1955 bekend als Kruba, in de loop der tijd veranderd. In de afgelopen 65 jaar is onder leiding van meneer Kruimer en later de huidige directeur Cees van Essen het accent meer komen te liggen op de levering van machines voor de bewerking van kunststof en aluminium.

Ook heeft Kruba in eigen huis de afgelopen jaren grote stappen gezet in het ontwikkelen van productiemachines voor de Hout-Verbindings-Look (HVL). Dit heeft ertoe geleid dat gezegd kan worden dat Kruba het eerste bedrijf is dat  een HVL-machine op de markt bracht. Met innoveren als tweede natuur streven we er echter nog steeds iedere dag naar om deze verder door te ontwikkelen.

Een breed assortiment en snelle service

In de loop der jaren heeft Kruba zijn assortiment uitgebreid met machines van verschillende topmerken. Met de grote keuzemogelijkheid kan voor elk vraagstuk de beste oplossing geboden worden.

Daarbij komt dat door een goede samenwerking met deze fabrikanten wij dan ook over een directe communicatie beschikken. Dit geeft ons de mogelijkheid om snel te kunnen handelen en servicewerkzaamheden binnen afzienbare tijd uit te voeren. De binnendienst van Kruba is daarbij telefonisch bereikbaar om in het geval van storingen online mee te kijken. 

Klantgerichtheid is ons speerpunt

Een uitgebreid klantenbestand van meer dan 200 bedrijven vraagt in iedere situatie om een snelle en gerichte oplossing. Daarom denkt Kruba graag mee over mogelijkheden om de bedrijfscontinuïteit van de klant te optimaliseren. Hierbij kunnen onder andere bedrijfsinrichting en toekomstverwachtingen een belangrijke rol spelen.

 

We zijn hier om u te helpen.

Heeft u vragen over een nieuwe of gebruikte machine, neem dan gerust contact op.