Zoek
Sluit dit zoekvak.

Machines >

Kruba aanwezig op de Fensterbau 2024

Kruba aanwezig op de Fensterbau 2024.

Van 19 tot en met 22 maart zal het team van Kruba aanwezig zijn op de Fensterbau Frontale 2024. Anders dan op de beurs in Gent (Polyclos) zullen de experts van Kruba in Neurenberg wisselend aanwezig zijn op de stands van verschillende leveranciers zoals Urban (stand 3-117), Thorwesten (stand 3-115), Pertici (stand 3-347) en Graule (stand 3A-310).

Door de aanwezigheid op stands van diverse leveranciers kan Kruba toelichting geven op de door hen gepresenteerde machines. De vele Nederlandse vakprofessionals die verwacht worden kunnen onder andere de werking van de Thorwesten MPZ (gekoppelde lijn van de SSA, ASZ en de PBZ), de Urban 9600-CUT (naadloos lassen van vier hoeken ter gelijker tijd) en diverse Pertici zaagmachines.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een bezoek aan de Fensterbau, dan kunt u zich aanmelden op de website van Fensterbau. Daarnaast kunt u het ons laten weten als u tijdens deze dagen graag een afspraak wil maken om uitgebreid van gedachten te wisselen of te aanschouwen hoe één van de gepresenteerde machinelijnen werkt.

Update

Laatste nieuws en artikel

Logo van Urban Machinery uit Duitsland
Nieuws

Nieuwe innovaties bij Urban

Nieuwe innovaties bij Urban De productie-industrie staat nooit stil! Vandaar dat Urban Machinery in de meest recente nieuwsbrief ingaat op de ontwikkelingen en innovaties binnen

Lees verder
afbeelding van de occasion thorwesten machine PBZ-2 bij Valentinov Kozijnen
Machines

Een occasion Thorwesten machine

Een occasion Thorwesten machine! Afgelopen maand heeft Kruba een Thorwesten PBZ-2 geplaatst bij Valentinov Kozijnen. Na een nauwkeurige inspectie en goede schoonmaakbeurt, is deze uitstekend

Lees verder