Zoek
Sluit dit zoekvak.

Machines >

Een nieuw zaagcentrum type Scarabeo SC55 bij ALKU

Een nieuw zaagcentrum type Scarabeo SC55 bij ALKU

Begin deze maand heeft Kruba een nieuw zaagcentrum type Pertici Scarabeo SC55 geplaatst bij ALKU Kunststof Kozijnen uit Tilburg.

Deze volautomatische machine kan worden toegepast bij de bewerking van kunststof raam-, deur- en kozijnprofielen. Hierbij beschikt dit zaagcentrum over een automatisch in- en uitvoermagazijn, opduwsysteem en afvaltransportband. Aan de zaagmotor is een zaagblad (diameter van 500 mm.) bevestigd, welke de mogelijkheid biedt om in automatische positionering van 135°-90°-45° te zagen.

Met de plaatsing van deze Pertici machine wil Kruba de mensen van ALKU Kunststof Kozijnen dan ook bedanken voor een opnieuw een goede samenwerking en wensen hen veel werkplezier toe!

Update

Laatste nieuws en artikel

Logo van Urban Machinery uit Duitsland
Nieuws

Nieuwe innovaties bij Urban

Nieuwe innovaties bij Urban De productie-industrie staat nooit stil! Vandaar dat Urban Machinery in de meest recente nieuwsbrief ingaat op de ontwikkelingen en innovaties binnen

Lees verder
afbeelding van de occasion thorwesten machine PBZ-2 bij Valentinov Kozijnen
Machines

Een occasion Thorwesten machine

Een occasion Thorwesten machine! Afgelopen maand heeft Kruba een Thorwesten PBZ-2 geplaatst bij Valentinov Kozijnen. Na een nauwkeurige inspectie en goede schoonmaakbeurt, is deze uitstekend

Lees verder